Søknadsfrist: 19.05.2024

Franzefoss Pukk AS (FPU) søker anleggssjef

Vil du lede vårt største pukkverk?

Om arbeidsgiveren

Franzefoss-konsernet driver virksomhet innen pukk og grus, eiendomsutvikling og løsninger for avfall og gjenvinning. Konsernet har 450 ansatte og omsetter for NOK 1,5 milliarder.

Vi i Franzefoss Pukk AS har en unik mulighet til deg: Vi er på utkikk etter en driftig, ny anleggssjef til å lede både anlegg og ansatte ved pukkanlegget vårt på Steinskogen! Vil du være med å videreutvikle et av landets største og mest moderne anlegg? Nå har du sjansen!

I Franzefoss jobber vi ut fra tre overordnede verdier som definerer hvem og hvordan vi skal være: Vi skal være hel ved, utøve tøff kjærlighet og jobbe for å bli stadig bedre. Hvis du kjenner deg motivert av våre kjerneverdier er du på rett vei! Drømmekandidaten vår har erfaring fra, eller utdannelse innen, bergteknikk og forstår geologi. Med andre ord, du må gjerne være litt stein-nerd. Alle våre pukkverk krever en bergteknisk ansvarlig, og vi håper det er deg.

Vil du vite mer om stillingen? Les intervjuet med avtroppende anleggssjef Knut her!

Som Steinskogens nye anleggssjef er det tre aspekter som blir viktig i arbeidshverdagen din:

Menneskene

Som vår nye anleggssjef får du et bredt spekter av oppgaver å bryne deg på. En stor del av jobben handler om de 15 menneskene som jobber på Steinskogen, og du blir en nøkkelperson på anlegget. Vi håper du er glad i å motivere og følge opp ansatte, og er en tydelig og samarbeidsorientert leder. Å være god på relasjonsbygging og å skape trygge og tillitsfulle team er viktig for oss.

Anlegget

I tillegg til daglig drift og ledelse av anlegget, sitter du på resultatansvaret for økonomien og personalledelsen. På Steinskogen håndterer vi over 1 million tonn stein til entreprenør- og industrimarkedet i året. Som øverste leder på anlegget er du ansvarlig for sikker og god drift og optimal utnyttelse av ressursene hos Steinskogen. Du skal også sikre at alle jobber i tråd med Franzefoss’ visjon “samfunnets beste valg”.

Engasjementet

Bærekraft står sentralt hos oss i Franzefoss. Vi ser etter en leder som kan bidra til vår videre utvikling som et bærekraftig selskap, og som identifiserer seg med våre verdier. Du vil kontinuerlig arbeide for å sikre fornøyde kunder og trygge og gode arbeidsplasser. Vi ser etter deg som oppnår resultater gjennom dine medarbeidere, ved planmessig drift og arbeid, gode analyser, godt og motiverende samarbeid, og stadig forbedring og optimalisering. I tillegg til egen produksjon, er Grønn Vekst Norge etablert på anlegget, med utsalg av miljøvennlig jord og jordprodukter. Det er også Helberg Betong og NCC.

Som anleggssjef rapporterer du til daglig leder i Franzefoss Pukk AS, og du deltar aktivt i selskapets ledergruppe.

Hva kan vi tilby deg?

  • Franzefoss er et Great Place To Work-sertifisert selskap. Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, til det beste for selskapet
  • Spennende mulighet til å være med å utvikle vårt største pukkverk og en meget sentral aktør for næringslivet på Østlandet
  • Deltakelse i ledergruppa med store påvirkningsmuligheter for utvikling av selskapet
  • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, og meget gode forsikrings- og pensjonsvilkår

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

For spørsmål er du velkommen til å kontakte vår daglige leder Mats Kjøbli Kristiansen.

Søknadsfrist snarest. Kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det betyr at Franzefoss drives og utvikles for å skape verdier for våre kunder, medarbeidere og samfunnet. For å lykkes er det avgjørende å ha en sterk organisasjonskultur som er bygget på våre verdier. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som er Hel ved, praktiserer Tøff kjærlighet og som vil bli Stadig bedre. Les gjerne mer om oss på: www.franzefoss.no, og følg oss på LinkedIn og Facebook.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Mats Kjøbli Kristiansen
Stillingstittel: Daglig leder
Telefon: 45 07 35 07
E-post:

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Bærums Verk

Powered by Labrador CMS