Søknadsfrist: 21.04.2024

Franzefoss Gjenvinning søker Leder-Transport

Er du en erfaren leder som trigges av å oppnå resultat sammen med gode kollegaer?

Om arbeidsgiveren

Franzefoss Gjenvinning AS er en av de ledende aktørene i den norske gjenvinningsbransjen. Gjennom innsamling, sortering, bearbeiding og gjenvinning bidrar vi til bedre ressursutnyttelse og et bedre miljøregnskap. Vi har 20 anlegg og 300 medarbeidere, og omsetter årlig for 1,2 milliarder kroner.Selskapet er en del av Franzefoss-konsernet som utvinner og gjenvinner viktige ressurser som Norge trenger. Våre bergverk er grunnlag for bygging av veier, hus og annen infrastruktur. Våre gjenvinningsanlegg bidrar til mindre forsøpling og mer gjenbruk. Vi har vært en viktig partner for våre kunder gjennom 100 år.

Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det betyr at Franzefoss drives og utvikles for å skape verdier for våre kunder, medarbeidere og samfunnet. For å lykkes er det avgjørende å ha en sterk organisasjonskultur som er bygget på våre verdier. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som er Hel ved, praktiserer Tøff kjærlighet og som vil bli Stadig bedre.

Menneskene er det viktigste vi har, og vi er stolt over å være et Great Place To Work – sertifisert selskap. Et arbeidsmiljø hvor menneskene opplever både trivsel og tillit, er stolte og tar eierskap er en del av vår suksess.

Les gjerne mer om oss på: www.franzefoss.no, og følg oss på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Franzefoss Gjenvinning AS streber etter kontinuerlig forbedring og vekst, og søker nå en engasjert og erfaren leder til vår transportavdeling i Stor-Oslo. Vi har investeringsvillige og langsiktige eiere og står midt i det grønne skiftet. Transportavdelingen har en omsetning på over 300 mill kr per år, og det er avgjørende for selskapet at kundene er førnøyde med våre tjenester og at vi har konkurransedyktige priser.

Du vil ha ansvar for om lag 100 medarbeidere – 40 egne ansatte og 60 sjåfører og hjelpemenn fra underleverandører. Det aller viktigste for oss er at medarbeiderne har en trygg hverdag, og HMS-arbeid er derfor en viktig del av hverdagen. For å være konkurransedyktige i markedet, er vi avhengig av å drifte effektivt, ha god kommunikasjon med sjåførene, og drive fram forbedringer. Leder transport rapporterer til regionleder Sør-Øst og inngår i regionens ledergruppe.

Vi søker en analytisk og strukturert leder som setter seg godt inn i avdelingens virke. Du involverer dine medarbeidere, og får de med deg på laget. Som leder har du sterke relasjonelle ferdigheter, og du er fleksibel, løsningsorientert og har sterk gjennomføringsevne.

Den rette kandidaten har trolig solid ledererfaring og trives i et driftsmiljø. Erfaring med LEAN og logistikk-system er en fordel. Du må kommunisere effektivt og godt på både norsk og engelsk. Sertifikat for personbil (klasse B) er et krav.

Vi gleder oss til å få deg med på laget, og ser fram til alt vi skal få til sammen!

Interessert? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Renée Davadi, tlf. 988 94 662, Håvard Nærland, tlf. 482 06 620, eller Jenny Homme, tlf. 916 56 102. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Renée Davadi
Stillingstittel: Seniorrådgiver- Visindi
Telefon: 988 94 662
E-post: renee.davadi@visindi.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 21.04.2024
Arbeidssted: Oslo

Powered by Labrador CMS