Søknadsfrist: 31 oktober 2024

Franzefoss Gjenvinning AS søker anleggssjef-Oslo

Er DU vår nye anleggssjef?

Om arbeidsgiveren

FRANZEFOSS AS leverer pukk og gjenvinningstjenester gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk AS og Franzefoss Gjenvinning AS. Vi er en av landets ledende bedrifter innen våre segment. Konsernet har 550 ansatte fordelt på mange anlegg og kontorer i Norge. Vår visjon er å være samfunnets beste valg. Det betyr at Franzefoss drives og utvikles for å skape verdier for våre kunder, medarbeidere og samfunnet. For å lykkes er det avgjørende å ha en sterk organisasjonskultur som er bygget på våre verdier. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere som er #hel ved, praktiserer #tøff kjærlighet og som vil bli #stadig bedre. Samfunnets beste valg!FRANZEFOSS GJENVINNING håndterer ca. 550.000 tonn avfall ved totalt 18 gjenvinningsanlegg rundt i hele landet. Anleggene er plassert i nærheten av Norges største byer for å redusere behovet for lang transport.FRANZEFOSS PUKK forvalter og produserer steinressurser til bruk i bygging av boliger, kontorbygg, veier og annen nødvendig infrastruktur. Vi tar også imot materialer som betong, asfalt og grus for bearbeiding til gjenbruksprodukter. Årlig håndterer vi ca. 5 millioner tonn pukk og grus ved 11 anlegg i Trøndelag og på Østlandet.FRANZEFOSS UTVIKLING videreutvikler og forvalter konsernets eiendommer, mens Franzefossbyen utvikler industriområdet på Franzefoss til boliger og næringsformål.SPENNENDE MULIGHET I ET FREMTIDSRETTET KONSERN

Franzefoss Gjenvinning AS har sitt største gjenvinningsanlegg på Haraldrud i Oslo. Her bearbeides alle typer avfall fra næringsliv på Østlandet. Anleggssjefen har totalansvaret på anlegget og skal sørge for sikker og effektiv drift, samt videreutvikling av anlegget. Du vil få ansvaret for rundt 45 medarbeidere og stillingen rapporterer til regionleder Sør-Øst.

Bærekraft står sentralt i Franzefoss og vi ser etter en leder som identifiserer seg med verdiene og ønsker å bidra til gode, trygge arbeidsplasser, fornøyde kunder og et bedre miljø. Vi ser etter deg som oppnår resultater gjennom godt samarbeid, mulighetsorientering, analyse og god planlegging. 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være daglig drift og ledelse av anlegget, sikre effektiv produksjon, være et forbilde for de ansatte på HMS, samt drive med kontinuerlig forbedringsarbeid.
Vi tilbyr en arbeidsplass hos et Great Place To Work-sertifisert selskap. Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, til det beste for selskapet.
Vi forventer at du sannsynligvis har høyere teknisk- og/eller økonomisk utdanning. Erfaring fra større produksjonsmiljø, ledererfaring, samt fremragende HMS-holdning og kjennskap til LEAN produksjonsmetodikk. Du er en trygg, erfaren, klok og samarbeidsorientert leder, som er tilhenger av en sterk organisasjonskultur og kan kjenne deg igjen i Franzefoss sine verdier. Videre er du handlekraftig og en tydelig og motiverende leder med forretningsteft som drives av å skape resultater gjennom målrettet arbeid.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med våre rekrutteringspartner Monica Strysse eller Christine Finset i Bønes Virik Executive Search, eller send inn din CV og søknad.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Monica Strysse

Stillingstittel: Partner

Telefon:97100769

E-post: monica@bonesvirik.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 31 oktober 2024
Arbeidssted: Haraldrud, Oslo

Powered by Labrador CMS