Søknadsfrist: 30 november 2022

Forcit Norway AS søker: områdeleder Sør-Øst

Er DU vår nye områdeleder?

Fakta om firmaet:

OY FORCIT AB er Nordens ledende produsent av sivile eksplosiver. Selskapet er over 130 år neste år og har hatt en stor vekst de siste årene, og er en pålitelig kunnskapsrik partner for våre kunder. Forcit utvikler, produserer og selger eksplosiver, hovedsakelig i det nordiske markedet. Konsernets morselskap er OY FORCIT AB, og virksomheten er organisert i tre forretningsområder : Forcit Explosives, Forcit Consulting og Forcit Defence.Forcit Norway AS ble etablert i 2012 og omsatte i 2021 for ca. 181 mill. kr. Etableringen var en del av Forcits vekststrategi som brakte konsernet til Sverige i 2009 hvor de siden har bygget opp en ledende posisjon i markedet. Konsernet har et klart vekstmål for virksomheten i Norge også, basert på en sterk ekspertise innen sitt kjerneområde.

Kontaktperson: Lena Isaksen

Stillingstittel: Rådgiver

Telefon: 954 42 727

Forcit Norway AS er i sterk vekst og søker en forretningsorientert, engasjert og omgjengelig områdeleder med ansvar for å videreutvikle område Sør-Øst.

Forcit har flere lokasjoner i området i dag med en klar ambisjon om videre vekst. Du vil få stor frihet med god støtte, og vil bli en del av et meget faglig kompetent team av områdeledere fra Nord, Midt og Vest, som alle rapporterer til Salg- og Markedssjef. Du vil få ansvar for å utvikle en organisasjon som har kunden i fokus og sørge for at Forcit Norway as blir kundenes foretrukne leverandør av sprengningsrelaterte tjenester og produkter. Identifisere og analysere investeringsbehov blir også en viktig del av ditt ansvarsområde.

Vi søker deg som motiveres av kundekontakt og trigges av vekst og gode resultater. Du liker å være på farten og trives med en hektisk hverdag. Din tette kundekontakt både overfor eksisterende og potensielt nye kunder skal bidra til at Forcit blir oppfattet som bransjens beste leverandør og det er følgelig viktig at du har god kompetanse innen salg og rådgivning. Du vil også få personalansvar for medarbeidere, og du skal være en aktiv og motiverende leder, med fokus på å skape et arbeidsmiljø der sikkerhet og problemløsning står i høysetet.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse og dokumenterte resultater.Solid arbeidserfaring innen bygg og anlegg kan eventuelt erstatte formell kompetanse
  • Sprengningsteknisk kompetanse
  • Bred kjennskap til salgsprosesser
  • Gode kommunikasjonsegenskaper skriftlig og muntlig
  • Beherske engelsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

Hos oss får du en unik mulighet til å være med å videreutvikle Forcit Norway AS til å nå sine ambisiøse mål. Det er høy faglig kompetanse internt og kulturen er uformell, men profesjonell. Det jobbes mot klare mål og en langsiktig strategi.
Du får stor frihet til å styre din egen hverdag og gode resultater vil gi deg gode utviklingsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et skikkelig trivelig arbeidsmiljø!

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Lena Isaksen hos KI Bemanning på telefon 95442727 eller søk gjennom "søk her" knappen.

Powered by Labrador CMS