Søknadsfrist: Snarest

Feiring søker anleggsmaskinmekanikere og industrimekanikere

Har du det som trengs?

Om arbeidsgiveren

Feiring er et familieeid norsk industrikonsern som har virksomhet innenfor forretningsområdene pukkverksdrift, asfaltproduksjon, drift av mottak for rene gravemasser, salg av geosynteter og tomte- og eiendomsutvikling. Konsernet har en samlet omsetning på NOK 700 – 750 millioner. Vi har avdelinger på Romerike, Indre Østfold og Vestfold og vår største avdeling ligger på Lørenskog. Vi er ca 160 ansatte og vi forvalter over 10 millioner tonn masser i året.

Så du tror du har det som skal til for å bli en del av vårt fantastiske team hos Feiring AS? Da håper vi du leser videre om hva vi trenger.

Vi leter etter noen som ikke bare har det som skal til, men som virkelig kan trå til når det gjelder å få ting gjort. Vi trenger deg som ikke er redd for å ta på deg utfordringer, og som kan vise fram ekte arbeidsinnsats hver eneste dag.

Hos oss får du ikke bare en jobb, du får en mulighet til å virkelig briljere med dine kunnskaper. Vi har et arbeidsmiljø som er energisk og hektisk som bare de beste kan takle, og kollegaer som er så dedikerte at de kan ta pusten fra de fleste.

Vi tilbyr deg:

 • En arena hvor du kan vise fram ekte yrkesstolthet
 • En arbeidsplass for praktisk erfaring og arbeid verdsettes høyere enn teori og skrivebordsøvelser.
 • Kollegaer som pusher deg til å nå nye høyder, og som samtidig er der for deg når det trengs
 • Muligheter for å utvikle deg, både personlig og karrieremessig 
 • Gode betingelser og frynsegoder som får deg til å føle deg som en vinner hver dag

Dine oppgaver vil inkludere alt fra å sjekke og vedlikeholde maskiner til å fikse ting når, eller helst før, de går i stykker. Du blir vår superhelt i arbeidsklær!

Vi ser etter noen som:

 • Tar sikkerhet på alvor
 • Er strukturert og presis som et sveitsisk ur
 • Har en løsningsorientert tilnærming til alt de gjør, og som aldri gir opp før de har funnet en løsning
 • Er like serviceinnstilte som en kelner på en femstjerners restaurant, men med verneutstyr istedenfor fancy servietter
 • Har et smil som er like bredt som baken på en hjullaster, og som sprer glede og positivitet uansett hvor de går
 • Har du et fagbrev som industrimekaniker, anleggsmaskinmekaniker eller lignende, er det suverent! Men vi verdsetter også erfaring og råskap i arbeidet, så ikke nøl med å søke selv om du ikke har papirene i orden.

  Det er viktig at du snakker norsk eller et annet skandinavisk språk flytende, både muntlig og skriftlig. Kan du ikke det, men snakker engelsk som en innfødt, ja da er du velkommen til å søke!

  Hvis dette høres ut som noe for deg, så ikke nøl med å sende oss en melding via link på siden vår eller rett til geir@veksthusetpersonal.no.Har du spørsmål rundt stillingen så ta kontakt med Geir Bjerke Myreng på +47 918 44 655

  Og husk, er du like dyktig som oss, er det ingen grenser for hva du kan oppnå! Ønsker du å finne ut mer om Feiring, sier du? Se på feiring.no da vel!


Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Geir Bjerke Myreng
Stillingstittel: Seniorrådgiver
Telefon: +47 918 44 655
E-post: geir@veksthusetpersonal.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Lørenskog

Powered by Labrador CMS