Søknadsfrist: Snarest

ENTRACK AS søker anleggsmekanikere!

Vi søker etter anleggsmekanikere til våre avdelinger: Grinder, Bergen, Trondheim, Lillesand, Åfarnes og Førde

Fakta om firmaet:

Entrack er importør av anleggsmaskiner samt forhandler av nye og brukte deler til anleggsbransjen, og kan levere et bredt spekter av deler og utstyr.Entrack forhandler blant annet Kobelco, Ljungby, MB Crusher, ITR USCO, Banner batterier, SB skuffer, Intermecato-klyper, Lekang filtre, Luna-produkter, Powertilt, Swepac og Tokvam brøyte-utstyr. Entrack omsatt i 2021 for rundt 540 millioner kroner og har om lag 100 ansatte spredt over hele landet.

Kontaktperson: Bjørn Emil H. Brattli

Stillingstittel: Økonomisjef

E-mail: bjornemil@entrack.no

Mobil: 48 22 82 97

Kontaktperson: Kjetil Aandstad

Stillingstittel: Daglig leder

Mobil: 900 21 313

Vi ønsker å komme i kontakt med anleggsmekanikere som kan være interessert i jobb på en av våre avdelinger. Entrack har verksted/serviceavdelinger over store deler av landet:: Grinder, Bergen, Trondheim, Lillesand, Åfarnes og Førde.

På grunn av økt etterspørsel etter serviceoppdrag og Entracks øvrige produkter, har vi stadig behov for å ansette anleggsmekanikere.

Vi ønsker derfor å høre fra deg som kan tenke deg å bli med på laget!

Er du interessert i jobb på en av våre avdelinger ønsker vi at du sender oss en søknad og en CV.

Akkurat nå har vi ledige stillinger ved følgende avdelinger:

  • Grinder (2 stillinger – mekaniker – klargjører)
  • Bergen
  • Møre.

Som servicemekaniker hos Entrack vil det bli varierte dager ute på veien for å møte kunder, utføre reparasjoner og service, samt arbeid inne ved behov.

Som klargjører vil du inngå i et godt organisert klargjøringsteam med høy kompetanse og gode muligheter for personlig utvikling hvis du er teknisk interessert.

Les mer om stillingene som ligger ute på https://www.entrack.no/category/ledig-stilling/ og send oss søknad/CV.

Er du interessert i å bli kontaktet når det blir en stilling ledig ved en av våre andre avdelinger ønsker vi også å høre fra deg. Send inn en åpen søknad!

Powered by Labrador CMS