Søknadsfrist: 18.11.2024

Contur AS søker fagleder betong

Vil du bli med å forme fremtiden med en av Norges største entreprenører innen betongkonstruksjoner?

Vi har behov for din spesialistkompetanse innen betong.

Om arbeidsgiveren

Vår kjernevirksomhet er gjennomføring av anleggsprosjekter med betydelige innslag av betongkonstruksjoner. Vi er spesialister på konstruksjoner knyttet til bruer, energi- og industrianlegg og betongarbeid på anleggsprosjekter og større bygg- og næringsområder. Vi har stor grad av fleksibilitet, sterk faglig kompetanse og motiverte medarbeidere. Contur gjennomfører komplekse prosjekter over hele landet.

Vi har og en egen avdeling på Østlandet som leverer mindre konstruksjoner i form av kulverter, bruer, VA-kummer, gulv, ringmurer og kompaktmurer.

Contur er spesialister på konstruksjoner knyttet til bruer, energi- og industrianlegg og annet betongarbeid på anleggsprosjekter. Vi er i overkant av 180 ansatte, men engasjerer langt flere i våre prosjekter. Vi er en av Norges største entreprenører innen anleggskonstruksjoner og har prosjekter over hele landet. Vi har betydelig kapasitet med fagarbeidere innen betongfaget samt to operative blandeverk, noe som gir god kobling mellom prosjektutvikling og produksjon. Vi søker en dyktig og engasjert Fagleder Betong til vårt hovedkontor i Kristiansand. I denne rollen vil du være en sentral støtteressurs med spisskompetanse innen betongfaget, og bidra til vår egenproduksjon og prosjektgjennomføring. Stillingen innebærer både kontorarbeid og oppfølging ute på prosjektene, der du vil være en viktig rådgiver og støttespiller for våre prosjekter både i tidligfase og utførelse. Stillingen gir deg stor frihet til å planlegge din egen arbeidshverdag, med gode muligheter for faglig utvikling. 

Stillingen tilhører avdeling for Prosjektuvikling, men vil involveres i hele bedriften. Avdeling for Prosjektutvikling har 11 dyktige ansatte og har ansvar for tidligfase frem til signert entreprisekontrakt samt fagspesialisering innen ulike fag. Det er høy aktivitet på avdelingen og vi ser gode markedsmuligheter fremover. Vi har også flere samarbeidsprosjekter med våre søsterselskap i Infra Group, Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg, og flere felles initiativ og samlinger for å bygge fagnettverk på tvers av bedriftene. Infra Group inkluderer også selskapet NOMAS som jobber med sirkulærøkonomi, deriblant innen betongtilslag. 

I avdelingen jobber vi med utvikling og er hele tiden på jakt etter de gode mulighetene og tilpasser oss markedet og trendene i bransjen. Et økende krav i markedet er å jobbe frem bærekraftige og klimavennlige løsninger inkludert nye materialer og metoder, og vi forventer at dette vil bli enda viktigere i tiden som kommer. Vi jobber også med digitalisering og ønsker stadig å utvikle oss på arbeidsmetodikk og ta i bruk nye og nyttige verktøy.

Arbeidsoppgaver:

  • Bistå Prosjektutvikling (PU) med tilbudsarbeid, inkludert løsningsvalg for betong, innhenting og evaluering av tilbud, arbeid med miljødeklarasjoner (EPD) og produksjonsplanlegging av egenproduksjon.
  • Støtte prosjektene som intern rådgiver innen betongteknologi, med fokus på betongresepter, kvalitet, produksjon og håndtering av reklamasjoner.
  • Representere Contur på relevante bransjearenaer som konferanser og fagfora, som f.eks. Betongforeningen.
  • Markedsføre vår kapabilitet innen produksjon av ferdigbetong med egne blandeverk.
  • Bygge nettverk og samarbeide med søsterselskaper i konsernet, samt akademiske miljøer for forsknings- og utviklingsprosjekter.

Kvalifikasjoner og erfaring:

  • Høyere utdanning innen bygg- og anleggsteknikk eller tilsvarende, eller teknisk fagskole.
  • Minst 5 års relevant arbeidserfaring innen betongfaget, gjerne med erfaring fra prosjekt- og produksjonsledelse.
  • Solid forståelse for betongproduksjon og -teknologi.
  • Erfaring med eller interesse for ny teknologi og bærekraftige løsninger i betongindustrien.
  • Gode språkkunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig. Det er en fordel å beherske engelsk.

Personlige egenskaper:

  • Du har stor interesse for betongfaget og kontinuerlig faglig utvikling.
  • Du er endringsorientert og analytisk med en teoretisk og teknisk tilnærming.
  • Du er strukturert og kommersielt anlagt.
  • Du har gode evner til å bygge nettverk og relasjoner både internt og eksternt.

Vi tilbyr:

  • En spennende rolle i et dynamisk og engasjerende arbeidsmiljø med høy grad av fagstolthet.
  • Fleksibilitet i arbeidshverdagen, med mulighet for å organisere egen reisevirksomhet.
  • Muligheter for kontinuerlig faglig utvikling gjennom kurs, webinarer og forskningsprosjekter.
  • Konkurransedyktige betingelser og et støttende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer. 

 

Bli med på laget og bidra til spennende prosjekter i en fremtidsrettet bedrift!

I Contur mener vi at mangfold er med på å bidra til vår konkurransekraft. Våre bygg er universelt utformet, og hos oss kan du jobbe uansett hvor du kommer fra, type og lengde på livserfaring, hvem du elsker og hva du tror på. Vårt arbeidsmiljø skal være preget av romslighet og respekt. Våre verdier er viktige for oss, og det er viktig at du som jobber hos oss identidiserer deg med våre verdier som er:

  • Ansvarlig – Vi arbeider sikkert og lønnsomt med hensyn til hverandre og våre omgivelser
  • Kompetent – Vi arbeider kunnskapsbasert og investerer i utvikling
  • Involverende – Vi samhandler for å finne gode løsninger

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Annicken Jeanette Jørgenvåg

Stillingstittel: HR Sjef

Telefon: 45471488

E-post: annicken.jeanette.jorgenvag@contur.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 18.11.2024
Arbeidssted:

Powered by Labrador CMS