Søknadsfrist: Snarest

Braathen Landskapsentreprenør AS søker Prosjektleder

En fantastisk bra arbeidsplass trenger en ny kollega! Er det viktig for deg med fleksibilitet, godt miljø og god takhøyde?

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Braathen Landskapsentreprenør AS er landets ledende anleggsgartnermester og landskapsentreprenør med mange spennende og utfordrende prosjekter, deriblant i Bjørvika, Aker Brygge, Bankplassen, Sørenga park, og Ekeberg Skogpark & Skulpturpark . Selskapet utfører komplette utomhusanlegg som parker, idrettsanlegg, torg- og gateløsninger, og består i dag av ca. 160 fornøyde medarbeidere. På grunn av sterk vekst og økende oppdragsmengde søker vi etter dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere med erfaring fortrinnsvis innen vårt fagområde. De omsetter for ca. 300 mill. 2020 ble et veldig godt år, og det samme ligger det an til i 2021- Bli med på veksten videre!

Christiania Personell:

Kontaktperson: Amalie Skraastad

Stillingstittel: Rekrutteringsassistent

Telefon: 22 34 90 00

På vegne av Braathen Landskapsentreprenør søker Christiania Personell nå etter en ProsjektlederVil du være med på vinnerlaget? Vi er i kraftig vekst!

Arbeidsoppgaver:Som Prosjektleder er ditt hovedansvar å bidra til å sikre en profesjonell og ryddig gjennomføring av prosjektene- fra start og helt til overlevering. Herunder planlegge drift av prosjekter med mannskap, utsyr og vareleverandører. I samarbeid utarbeides det komplette sett med prosjektoppfølgingsdokumenter. Du setter anleggsleder inn i nye jobber, leder og følger opp gjennomføringen og rapportering, utfører medarbeidersamtaler og vurderer behov for ansettelser og avvikling av personal.
Du er ellers om nødvendig deltagende i oppfølgingsmøter med oppdragsgiver og ved planleggingsmøter og har ansvar for økonomisk oppfølging og et komplett sluttoppgjør. Ellers er dokumentasjon, prising og HMS andre nøkkelord.

Braathen Landskapsentreprenør kan tilby:

Et sted man blir sett og hørt. En bedrift hvor folk kjenner hverandre, og hvor det er velordnede arbeidsforhold. Braathen ønsker å være en fremtidsrettet og god arbeidsplass. De ønsker å jobbe mot nyvinning, bærekraft og gode forhold for sine ansatte og kunder. Din nye arbeidsplass skal derfor inneholde:

 • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Et godt arbeidsmiljø og åpne dører på kontoret
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Firmabil
 • En mulighet til å utvikle bransjen og dine omgivelser

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Du har fagbrev eller høyere utdanning
 • Du har erfaring som prosjektleder hos en landskapsentreprenør
 • Du må ha flytende norskkunnskaper, skriftlig og muntlig.
 • Utdannelse innen prosjektledelse via ingeniørstudier, fagskole eller liknende vil være en fordel
 • Du må ha god prosjektforståelse, god teknisk forståelse og sans for praktiske løsninger
 • Du må ha god kommersiell forståelse og erfaring fra økonomirapportering og fremdriftsmeldinger
 • Du må kunne vise til gode referanser fra tidligere ledere.

Vi ser etter deg som har ledererfaring og som trives med service og kundebehandling. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og har stor arbeidskapasitet. Du kjenner deg igjen i selskapets verdier PIRK , presisjon, innbydende, ryddighet og kvalitet, samtidig som du er positiv og samarbeidsvillig. Som resten av Braathen Landskapsentreprenør er du også god på å få det beste ut av dine medarbeidere. Du er gjerne engasjert og oppdatert, trives med å følge med på bransjen og i markedet for å få med deg nye prosjektmuligheter og forbedringspotensial. Du er en problemløser som har oversikt og ser det overordnede bildet klart. Ikke minst må du like å ha det hektisk, her skjer det noe hele tiden og du vil aldri kjede deg eller bli ferdig utlært. Til syvende og sist kan du ikke være redd for å ta beslutninger, du liker ansvar og evner å få til fremdrift.

Vi er alle på samme lag! Vil du ta del?

CV og søknad sendes til Christiania Personell ved å klikke her: https://christianiapersonell.recman.no/job.php?job_id=236958&path=finn&apply_only

Ta kontakt ved spørsmål underveis i søkeprosessen.Spørsmål kan rettes på e-post eller på 22 34 90 00.

Stillingene besettes fortløpende og alle henvendelser behandles konfidensielt.

Powered by Labrador CMS