Søknadsfrist: Snarest

BLI MEKANIKER I PON EQUIPMENT

Vil DU jobbe i PON EQUIPMENT?

JOBB I PON EQUIPMENT

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS har vært forhandler av Caterpillar produkter siden 1930. Vi tilbyr Cat anleggsmaskiner i størrelsesklassene fra 0,9 tonn opp til 256 tonn. Vårt hovedfokus er å videreføre kvaliteten Caterpillar er kjent for i våre serviceprodukter og vår deletilgjengelighet. Med over 250 mekanikere og delelagere over hele Norge, etterstreber vi å være der våre kunder befinner seg.

Vi i Pon er alltid på utkikk etter gode mekanikere og lærlinger! Pon har 11 avdelinger med over 300 servicemekanikere over hele Norge. Har du lyst til å jobbe hos oss?

Les mer om hvordan det er å jobbe som mekaniker i Pon og hva vi kan tilby!

Pon har rekordstor ordreinngang på maskiner og organisasjonen vokser seg stadig større i takt med at vi tar stadig flere markedsandeler! Vi skal fortsette å vokse og derfor trenger vi enda flere dyktige mekanikere for å fortsette å levere gode løsninger og den kvaliteten vi er kjent for.
Pon har i dag omkring 300 mekanikere ansatt og et servicenettverk som strekker seg fra sør til nord i Norge. Vi trenger derfor mekanikere over hele landet og med forskjellig kompetanse og ferdigheter. Vi har mekanikere som jobber med montering av nye maskiner, mekanikere som arbeider på verksted som utfører reperasjoner, overhalinger og vedlikehold av utstyr. I tillegg har vi uteservice mekanikere som er ute i felt og utfører reparasjoner i hos kunde. Det finnes derfor ulike muligheter til å utvikle seg og ha en variert arbeidshverdag.

Det er å være mekaniker i Pon er mer enn bare å være en mekaniker. Vi setter høye krav til oss selv og hverandre. Dette er gjenspeilet i verdiene våre som vi jobber etter hver dag.

VERDIER

Våre kjerneverdier sier noe om hva Pon står for og hvordan vi i Pon ønsker å omgås
hverandre. I tillegg definerer de hvordan vi omgås med eksterne forbindelser som
kunder og leverandører. God innsikt i kjerneverdiene og evne til å bruke disse som
veiviser i alt vi gjør, er derfor avgjørende for at vi skal lykkes, både nå og i fremtiden.

 • Trust to act
  Vi er gitt tillit til å handle og handler selvstendigVær 100% til å stole påJobb for kontinuerlige forbedringerInnhent tilstrekkelig med informasjon før du konkluderer

 • Act Responsibly
  Vi er ansvarlige for våre handlinger og de konsekvensene de harTenk sikkerhet og arbeid på en sikker måteVis interesse og behandle andre med respektVær løsningsorientert

 • Passion to perform
  Vi brenner for å prestere og vi fokuserer på konkrete resultaterVær målrettet og fokuser på resultaterSamarbeid og vær imøtekommendeVi gjør det lille ekstra

 • Make it fun
  Vi mener seriøst at jobben skal være morsom og bidrar til et godt arbeidsmiljøVis engasjement og positivitetDel og feire suksesser med andreSnakk med hverandre – ikke om hverandre

STILLINGER

Nymontering

På nymonteringa får man være med på å bygge opp maskinen fra A til Å. Være med å sveise ramma, bygge opp hydraulikken og koble opp elektronikken på maskinen. Her får man være med på alt. I tillegg arbeider man med hele maskinparken, alt fra dosere, rivingsmaskiner, asfaltmaskiner og litt mer standardmaskiner som gravemaskiner og hjullastere. Cat har et bredt utvalg av maskiner, og arbeidshverdagen på nymonteringsverkstedet blir ikke kjedelig.

På nymonteringa gjør man også spesialtilpasninger, etter kundens behov og ønsker. Dette kan være alt fra tilpasninger i hytta, på stikke, montering i tillegg til lys og annet ekstrautstyr.

Verksted

På verkstedet utføres reparasjoner, overhalinger og vedlikehold på utstyr og maskiner, fastsatt etter avtale med kunde. Dette utføres på kortest mulig tid og med et optimalt servicenivå som tilfredsstiller kundens forventninger samt sikrer en pålitelig drift i henhold til utført arbeid. I tillegg til dette sjekkes overhalte og reparerte maskiner ved hjelp av testing for å sikre at utført arbeid er av en slik kvalitet som kunden forventer.

Uteservice

På uteservice får man utdelt en egen servicebil preppet med verktøy. Her utføres reparasjoner, overhalinger, montering og vedlikehold på utstyr og maskiner etter avtale med kunde. Som uteservicemekaniker skrur man ute i felt hos kunden og

Sveis

Pon Equipment har et stort sveiseverksted på avdelingen på Berger i Skedsmo utenfor Oslo, i tillegg til fire mobile sveisebiler som kommer dit kunden er. Vårt sveiseverksted på Berger er et høyteknologisk verksted og er bygget for å tilfredstille våre kunders behov. Sveiseverkstedet vårt produserer egenproduserte skuffer til hjullastere i spekteret 4,7 til 7,8 kubikk inkludert sidetippskuffer. Vi utfører også ombygging og reparasjoner av doserskjær, fabrikasjon av renseskjær til graveskuffer og fabrikasjon av braketter.

SIKKERHET

 • Alle trygt hjem hver dag

Vi har høyt fokus på sikkerhet i arbeidshverdagen, og det er viktig for oss at alle ansatte kommer trygt hjem Pon har et stort fokus på sikkerhet og at alle som jobber hos oss skal komme trygt hjem hverdag.
Hvert år gjennomfører vi en sikkerhets uke hvor vi fokuserer på sikkerhet, HMS og har fokus på ett tema. Målet er at vi ikke skal ha noen uhell/ulykker/skader som fører til fravær fra jobb! I tillegg til dette har vi helsesjekker hvor man får muligheten til få en rask sjekk på helse status. Vi tilbyr behandlingsforsikring gjennom Gjensidige for alle våre ansatte. Her får man hjelp innen 10 dager.

VIL DU JOBBE HOS OSS?

Ønsker du å jobbe som mekaniker hos oss? Da er du velkommen til å sende inn en åpen søknad i linken under. Vi er alltid på utkikk etter flinke folk til å skru på våre maskiner!

Powered by Labrador CMS