Søknadsfrist: Snarest

Ask Industrimontasje AS søker kranbilsjåfør

Er DU vår nye kranbilsjåfør?

Fakta om firmaet:

Ask Industrimontasje AS ble etablert i 1984, bedre kjent som Ask Transport AS. Med lang erfaring og en allsidig maskinpark kan vi utføre vanskelige og krevende oppdrag.Fra å være et rent transportselskap ved oppstarten, er vi i dag en totalleverandør innen transport, montasje og maskinflytting.Ask Industrimontasje AS drifter høyt kvalifiserte mekanikere, verktøy for alle typer montasje jobber, varmt lager, trucker, kranbiler samt biler som går i langtransport.Ask Industrimontasje AS skal fortsette å utføre tjenester med høy kvalitet og sikkerhet slik vi har gjort i over 25 år.

Kontaktperson:Hans kristian Ask

Stillingstittel: Dagligleder

Mobil: 951 30 110

Da vi har en enorm mengde med arbeid for tiden søker vi nå en selvgående og dyktig kranbilsjåfør. Vi kan by på en utfordrende og spennende hverdag.

Pr i dag har alle våre sjåfører sin egen bil, stillingen vi utlyser nå er en sjåfør som kan ta en av bilene som står ledig uten sjåfør. Altså en avløser som tar bilen til den sjåføren som har ferie, som er syk eller ikke har mer kjøretid igjen grunnet f.eks natt jobb. Dette er en 100% stilling. Når du ikke kjører lastebil, vil du være med de andre på noen av de spennede oppgavene vi løser i vår hverdag. Maskinflytting i industrien er en stor del av oppgavene du vil ta del i.

På sikt kan det være at du får egen bil.

Da kommunikasjon under oppdragene våre er helt essensielt, så er det å kunne prate og forstå norsk ett sterkt krav. Søknader som ikke er skrevet på norsk vil derfor ikke bli vurdert.

Mer info kan fåes av Hans Kristian på tlf 95130110

Besøk gjerne facebooksiden vår for å se mer av hva vi driver med

Oppstart av arbeids dag gjøres hos oss i Gjerdrum. Arbeidsoppgavene forgår stort sett på sentrale østlandet. Men kan også forekomme reise jobber i perioder.

Krav:

  • Prate og forstå norsk
  • Førerkot kl CE
  • Kranførerbevis G8
  • Truckfører bevis (ikke krav, men en fordel)
  • YSK kurs

Klikk her for å søke: https://www.finn.no/job/apply?adId=216751397