Søknadsfrist: Snarest

Asfalt & Betong Maskiner AS søker mekanikere til noen av bransjens tøffeste utstyr

Er DU vår nye mekaniker?

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Vi selger og server våre produkter over hele landet. Vi har produkter som retter seg mot bygg-og anleggsentreprenører, kommunale og statlige etater.

Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter hvor det også forventes en høy kompetanse innen både salg og service slik at våre kunder kan få en faglig veiledning for valg av utstyr samt at de skal ha en trygghet for en god service senere.

Asfalt & Betong Maskiner AS ble grunnlagt i 1986.

Kontakt: Per Gunnar Holmgren

Tlf. 905 78 708


Er du på jakt etter nye og spennende utfordringer i et firma med et meget godt arbeidsmiljø? Da kan dette være stedet for deg.

Asfalt & Betong Maskiner AS, et datterselskap av Anleggsgruppen AS, er en landsdekkende leverandør av maskiner til bygg- og anleggsentreprenører, samt til kommunale og statlige etater.

Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter hvor det også forventes høy kompetanse innen salg og service. Vårt hovedkontor ligger i Heimdal i Trondheim, og vi er vi 9 ansatte.

Siden vårt service- og ettermarkeds avdeling er i sterk vekst, søker vi etter en ny servicemekaniker til vårt team. Vi ser etter en person med bakgrunn i anleggs-, industri-, landbruk-, bil- eller lastebilbransjen. Relevant mekanikererfaring kan veie opp for formell utdannelse. Du må være selvstendig, fleksibel og serviceorientert, samt ha gode samarbeidsevner. Det er viktig at du behersker norsk både muntlig og skriftlig. Engelskkunnskaper og førerkort klasse BE er en fordel.

Dine arbeidsoppgaver vil være;

· Klargjøring av nye og brukte maskiner ved vårt verksted i Trondheim

· Service oppdrag ute og inne

· Reparasjoner

· Vedlikehold av eget utstyr

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med Avdelingsleder Arne Vanvik på tlf. 950 06 455 eller daglig leder Per Gunnar Holmgren på tlf. 905 78 708 for mer informasjon.

Søknadsfrist snarest
www.abm.as

Powered by Labrador CMS