Søknadsfrist: Snarest

Anleggsgruppen AS søker mekaniker til noen av bransjens tøffeste varemerker

Er DU vår nye mekaniker?

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Anleggsgruppen er eksklusiv importør og representant for en rekke merkevarer produsert i Europa med bl.a Bobcat, HATZ, Rubble Master, Xelectrix Power, Rotar International, Snowek og Ammann mfl. Vårt utstyr dekker en stor del av behovet til de fleste i anleggsbransjen, kommuner og entreprenører.

Kontakt: Per Gunnar Holmgren

Tlf. 905 78 708

Er du på jakt etter nye og spennende utfordringer i et firma med et meget godt arbeidsmiljø? Da kan dette være stedet for deg.

Anleggsgruppen AS er en eksklusiv importør og representant for en rekke kjente merkevarer produsert i Europa, som blant annet Bobcat, Hatz, Rubble Master, Weidemann, Ammann med flere. Vårt utstyr dekker en stor del av behovet til de fleste i anleggsbransjen, samt kommuner og entreprenører. Hovedkontor ligger på Lier med totalt 13 ansatte.

Siden vår service- og ettermarkeds avdeling er i sterk vekst, søker vi etter en ny servicemekaniker til vårt team. Vi ser etter en person med bakgrunn i anleggs-, industri-, landbruk-, bil- eller lastebilbransjen. Relevant mekanikererfaring kan veie opp for formell utdannelse.

Du må være selvstendig, fleksibel og serviceorientert, samt ha gode samarbeidsevner. Det er viktig at du beherske norsk både muntlig og skriftlig. Engelskkunnskaper og førerkortklasse BE er en fordel.

Dine arbeidsoppgaver vil være;

· Klargjøring av nye maskiner og brukte maskiner ved vårt verksted i Lier

· Serviceoppdrag inne og ute

· Reparasjoner

· Vedlikehold av eget utleieutstyr

· Oppdragene kan variere med alt fra reparasjoner på små motorer til store knuseverk

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med serviceleder Christer Teigen på tlf. 918 01 073 eller daglig leder Per Gunnar Holmgren på tlf. 905 78 708 for mer informasjon.

Søknadsfrist snarest
www.anleggsgruppen.no

Powered by Labrador CMS