Søknadsfrist: Snarest

Ankerløkken Equipment AS søker servicemekaniker

Er du mekaniker? Ønsker du en selvstendig jobb inne på verksted?

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Ankerløkken leverer anleggsutstyr til gruver, pukkverk, entreprenører og norsk industri generelt. Vi tilbyr anleggsutstyr som hydrauliske slaghammere, borapplikasjoner, asfalt-/betongfres, knuse-/sorteringsskuffer, støvdempingsutstyr og hydraulisk fjellsplitter. I tillegg leverer vi entreprenør- og rivningsklyper, kompaktorplater og kantstøpemaskiner.Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Bjørnerud Næringspark, hvor vi har kontorer og et stort kombinert delelager og verksted.

TEMP-TEAM:

Kontaktperson: Morten Paulsen

E-post: morten.paulsen@ankerlokken.no

Telefon: 970 79 531

Ankerløkken ble etablert i 1951, feirer 70 år i år, og er et av Norges eldste og mest etablerte selskaper innen anleggsbransjen. Virksomheten omfatter import, salg og service av tilleggsutstyr for anleggsmaskiner samt kantstøpemaskiner og støvdempingsutstyr. Les mer om produktene på www.ankerlokken.no

Servicemekaniker

Til verkstedet på Bjørndal, rett sør for Oslo, søker vi en allsidig, løsningsorientert og selvstendig servicemekaniker med relevant erfaring.
Kunnskap og erfaring med både hydraulikk og sveising vil være en fordel. Du vil ha et selvstendig ansvar for verkstedet, men et tett samarbeid med delelager og salg. Dere er totalt et bra team på fire personer, så her blir man involvert i mye.

Arbeidsoppgavene vil være klargjøring, montering, vedlikehold og service på utstyr.

Det medfølger fullt utstyrt servicebil, slik at man kan ta turen ut til kunde hvis nødvendig. Det vil være mye kontakt med kunder og leverandører, og noe administrativt i forbindelse med servicerapporter. I kontakt med leverandører vil du måtte bruke engelsk, så både engelsk og norsk, muntlig og skriftlig er nødvendig.

Til et lite team blir det viktig at du er løsningsorientert og har et godt humør. Er du i tillegg fleksibel og setter kundeservice høyt – da vil du garantert passe inn.

Det tilbys en konkurransedyktig lønn, servicebil, forsikringer og god pensjonsordning. Kjenner du deg igjen i dette og tenker at dette er jobben for deg, da gleder vi oss til å høre fra deg så snart som mulig.

For spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med : Morten Paulsen, tlf: 97079531

Søknad skal sendes til: morten.paulsen@ankerlokken.no

Powered by Labrador CMS