Søknadsfrist: Snarest

Nobina Norge AS søker mekaniker-tunge kjøretøy

Til vårt moderne verksted i Lillestrøm søker vi mekanikere!

Fakta om stillingen:

Nobina Norge AS, tidligere Ingeniør M.O. Schøyens Bilcentraler AS og Concordia Bus Norge AS, er et av Norges største busselskaper, med omtrent 15 millioner reisende årlige. Selskapet har bussruter i Oslo, Akershus, Hordaland og Troms. I 2014 hadde selskapet 820 ansatte og 464 busser fordelt på 8 anbudskontrakter

Kontaktperson: Sissel Myrseth

Stillingstittel: Driftsleder

Nobina er stolt av tilliten vi har fått ved tildelingen av kollektivtrafikken for et av Norges største vekstområder, Lillestrøm, Sørum og Fet.

Vi har 141 busser basert på fossilfritt drivstoff. Disse bussene vedlikeholdes ved vårt nye verksted i Lillestrøm. I tillegg er vi et verksted for PKK og Fartsskriver for egne busser i tillegg til flere av Nobinas trafikkområder. Dette innebærer at vi server inntil 300 busser ved vårt verksted.

Vi er et team med 15 dyktige og engasjerte medarbeidere, og vi søker nå deg som ønsker å bidra til at dette teamet blir enda sterkere. Du bidrar til at våre busser er velholdte og velfungerende, noe som er en forutsetning for at våre kunder skal kunne reise med oss på en sikker og behagelig måte.

I vårt verksted arbeider du selvstendig med oppgavene, men som en del av et team hvor ulike roller er fordelt. Vi har en uformell tone hvor alle blir sett og hørt og har en stor grad av påvirkning på egen arbeidshverdag.

Vi har for tiden Setra (Mercedes), Scania og BYD (Nord-Europas første El-leddbusser)

Arbeidsoppgaver:

  • Kontroll og feilsøking med moderne diagnoseverktøy
  • PKK, service og kontoll
  • Daglig vedlikehold og reparasjoner av motor, mekanisk, el- og it, karosseri osv

Du har:

  • Fagbrev tunge kjøretøy
  • Erfaring og evne til å jobbe selvstendig
  • Gjerne førerkort kl D
  • Erfaring med bruk av PC som dianoseverktøy
  • Vi ønsker deg med stå-på-vilje, som er pliktoppfyllende, nøyaktig, effektiv, serviceinnstilt, har godt humør samt gode samarbeidsevner
  • Du behersker norsk eller engelsk muntlig og skriftig

Arbeidstid:

Vi har skiftordning som dekker dag og ettermiddag ukedager (samt evt søndag ettermiddag). Du vil ha mulighet til å påvirke din egen arbeidstid.

Vi tilbyr:

Et godt arbeidsmiljø, gode betingelser og en trygg arbeidsplass med ordnede arbeidsforhold og regulert arbeidstid.

Nobina er en multikulturell bedrift og vi er opptatt av å speile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte personer til å søke uansett kjønn, alder eller kulturell bakgrunn.

For spørsmål om stillingen, kontakt verkstedsjef Kjersti Stokke, mob +47 900 13768

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=374&departmentId=21940&ProjectId=190337&MediaId=2