Søknadsfrist: Snarest og senest 29 januar

Kiesel Norge AS søker mekaniker

Kiesel Norge AS trenger flere hender, og ser nå etter dyktig mekaniker. Er det deg, eller noen du kjenner?

Fakta om stillingen:

Kiesel Norge er eid av NASTA AS og Kiesel GmbH. Vi er en vesentlig aktør innen levering av maskiner og utstyr til gjenvinningsbransjen, over hele landet. Hovedproduktene våre er materialhåndteringsmaskiner, kverner, sikteverk og presser. I tillegg leverer vi en del annet utstyr som gjerne benyttes sammen med hovedproduktene våre. Vi utfører service/rep på alle våre produkter, enten selv eller via våre servicepartnere.Vi har vårt hovedkontor på Langhus, rett sør for Oslo.

Kontaktperson:Heidi Strømberg

Stillingstittel: Avdelingsleder og DNV Sertifisert Rekrutterer

Telefon: 982 44 716

Mekaniker

Som et resultat av god vekst og utvikling i bedriften, skal en av våre dyktige utemekanikere gå over i en mer administrativ rolle og fremover jobbe med ressursplanlegging og teknisk støtte. Vi søker derfor hans erstatter. Hos oss vil du bli en del av en oppegående og engasjert gjeng, og et team med mye kompetanse og erfaring. Vi er veldig opptatt av å ha et godt og inkluderende miljø, både faglig og sosialt.Vi vil gi deg god støtte og oppfølging i dine arbeidsoppgaver.

Hovedoppgaven i stillingen:

  • Arbeid ute hos våre kunder med service, feilsøking og reparasjon av maskinene vi leverer

Det medfølger servicebil. Arbeidsplass vil være med utgangspunkt i vårt hovedkontor på Langhus, og en vanlig arbeidsdag innebærer ofte inntil en times kjøring til og fra de fleste jobber.

Ønsket bakgrunn og kompetanse:

  • Erfaring fra hydrauliske anleggsmaskiner er det en stor fordel
  • Fagbrev eller erfaring som mekaniker, landbruk/anlegg/tunge kjøretøy eller industri
  • Gode forutsetninger for bruk av digitale arbeidsverktøy

Som menneske er det viktig for oss at du er positiv, løsningsorientert og imøtekommende. At du evner å raskt tilegne deg ny kunnskap, er nysgjerrig og liker utfordringer.Stillingen krever også at du kan jobbe målrettet og strukturert, og at du er velorganisert og pliktoppfyllende.

Du trives med mye aktivitet og travle dager, og er opptatt av å gjøre både kunder og kollegaer happy!Det er en selvstendig rolle, men vil også kreve stor grad av samarbeid.

Høres dette ut som en jobb du vil trives med, og levere sterkt i – da hører vi gjerne fra deg så snart som mulig!

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Heidi Strømberg hos Temp-Team på mob: 982 44 716

Klikk her for å søke: https://temp-team.recman.no/job.php?job_id=178605&path=finn&apply_only