Søknadsfrist: 01.02.2021

Pon Equipment avdeling Rygge søker dyktig prepp mekaniker til verksted

Er DU vår nye prepp mekaniker?

Fakta om stillingen:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 500 ansatte og en omsetning på NOK 2.8 milliarder i 2019. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 254 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 78 millioner.

Kontaktperson: Magnus Horge

Stillingstittel: Regionsleder

Telefon: 928 21 807

Ved vår avdeling på Rygge er det nå ledig stilling som verkstedmekaniker. Vi søker deg som har tekniske evner, liker å skru på maskiner, er kvalitetsbevisst og kundeorientert. Som mekaniker på nymontering vil du arbeide med prepping av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar.

Krav til stillingen:

Det er ønskelig at du har fagbrev som industrimekaniker, anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende stilling i et selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i moderne lokaler på Årvollskogen 115.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, er du den vi søker.

Søknadene behandles fortløpende

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18966&ProjectId=143840&MediaId=4614