Søknadsfrist: 15.01.2021

Pon Equipment avdeling Rudshøgda søker driftig deleselger

Vil du jobbe med et av markedets tøffeste merkevare Caterpillar?

Fakta om stillingen:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 500 ansatte og en omsetning på NOK 2.8 milliarder i 2019. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 254 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 78 millioner.

Kontaktperson: Bjørn Skramstad

Stillingstittel: Regionleder

Telefon: 916 45 675

Pon Equipment søker driftig deleselger til vår avdeling på Rudsflata 2. Stillingen innebærer salg av deler og service over telefon, ekspedisjon av deleordre og oppfølging av våre kunder på Rudshøgda og omegn.

Vi ser etter deg som har teknisk/mekanisk utdannelse og gjerne bakgrunn fra teknisk salg eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning. Nyutdannede som har den rette holdningen og lærevilje vil også bli vurdert.

Du må beherske engelsk skriftlig og muntlig, samt være erfaren bruker av PC som arbeidsverktøy. I tillegg er du serviceinnstilt, utadvendt, initiativrik og proaktiv.

Vi opererer i en mannsdominert bransje, men vil gjerne ha flere kvinner på lag. Kvinner oppfordres derfor til å søke på stillingen.

VI KAN TILBY:

  • Selvstendig og variert arbeid
  • Profesjonell og nødvendig opplæring
  • Et ekspansivt og ungdommelig miljø i nye lokaler
  • Digitale verktøy innen netthandel og maskin flåtestyring
  • Gode personal-, pensjon- og forsikringsordninger
  • Et firma med solid eierstruktur

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, kan du være den vi søker etter.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18961&ProjectId=143839&MediaId=4614