Søknadsfrist: 15.01.2021

Pon Equipment AS søker verksted- og uteservicemekanikere- Trondheim

Vi søker dyktige servicemekanikere til verksted og distrikt i Trondheim!

Pon Equipment er et selskap med sterke merkevarer og ambisjoner om fortsatt vekst.

Fakta om stillingen:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 500 ansatte og en omsetning på NOK 2.8 milliarder i 2019. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 254 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 78 millioner.

Kontakt person:Tormod Krokhaug

Stillingstittel: Regionleder

Telefon: 992 27 690

Grunnet økt aktivitet, søker vi flere dyktige verkstedsmekanikere samt uteservicemekanikere som kan betjene våre kunder i distriktet. Du blir en del av vårt team som består av mekanikere og selgere som i løpet av 2021 flytter inn i nye og moderne lokaler på Torgård.

Vi søker deg som har tekniske evner, liker å skru på maskiner og er kundeorientert. Det er ønskelig at du har fagbrev som anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe krav.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb som mekaniker på verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar. Som uteservicemekaniker i Pon Equipment disponerer du egen velutstyrt servicebil (sertifikat krav C1E) med moderne verktøy og utstyr.

Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Personlige egenskaper- hva trenger vi fra deg?

  • positiv og serviceinnstilt
  • selvstendig og ryddig
  • takler hektiske hverdager
  • kvalitetsbevisst og løsningsorientert

Høres dette ut som noe for deg? Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, kan du være den vi søker etter.

Merk søknaden med hvilken stilling du søker på. Søknadene blir behandlet fortløpende.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18965&ProjectId=143837&MediaId=4614