Søknadsfrist: 18 desember

Opplæringskontoret Bilfag Østfold AS søker fagkonsulent

Vi søker fagkonsulent tunge kjøretøy

Om stillingen:

Fakta om stillingen:

Opplæringskontoret Bilfag Østfold AS holder til i Trøskenveien 36, Sarpsborg. Bilfag Østfold er en organisasjon drevet av bedriftene i bil-, båt- og MC-bransjen, som samarbeider om opplæring for lærlinger. Vi er i dag fem ansatte. Opplæringskontoret Bilfag Østfold ble stiftet i 1995 og siden det har vi hvert år sammen med bedriftene utdannet gode fagarbeidere innen bilfaget lette kjøretøy, tunge kjøretøy, motorsykkelfaget, motormekanikerfaget, bilskadefaget, billakkererfaget, hjulutrustningsfaget, reservedelsfaget, salgsfaget og kontor og administrasjonsfaget.

Kontakt person: Lasse Skjelbostad

Tlf: 920 35 096

Vi søker en medarbeider som får ansvar for oppfølging av lærlinger og undervisning i læreplanen Vg3 bilfaget, tunge kjøretøy. Oppfølgingen av lærlinger består av besøk i våre bedrifter, loggføring i vår database, arbeid med lærekontrakter og oppmelding til fagprøve. I tillegg løpende og forefallende oppgaver, telefonhenvendelser og epost. Vår nye medarbeider vil også få oppgaver ut fra sin kompetanse og sitt interessefelt.

Arbeidsoppgaver:

• oppfølgingsansvar for lærlinger og bedrifter

• holde kurs for lærlinger

• planlegge, organisere, administrere og tilrettelegge

• gjennomføre og delta på møter, samlinger, messer og yrkesorienteringer

• være bindeledd mellom elever, foreldre, skoler og bransje

• være veileder og motivator

Kvalifikasjoner:

Fagbrev eller høyere fagutdanning, fortrinnsvis i bilfaget, tunge kjøretøy. Bred erfaring med tunge kjøretøy kan kompensere for formelle kvalifikasjonskrav. Erfaring fra undervisning, opplæring og oppfølging. Kunnskap om fagutdanning. Andre kvalifikasjoner vil også bli vurdert ut fra Bilfags samlede oppgaver. Førerkort klasse B og må kunne benytte egen bil i arbeidet.

For mer informasjon og spørsmål om stillingen, ta kontakt med Lasse Skjelbostad, 920 35 096

Klikk her for å søke: https://www.finn.no/job/apply?adId=200362592