Søknadsfrist: 21.12.20

Team Verksted AS søker mekaniker til vårt verksted i Bodø!

Vi har to ledige stillinger ved vårt verksted i Bodø! Mekaniker tungbil og PKK og fartsskriver kontrollør!

Fakta om stillingen:

Team Verksted er eid av Vy konsernet og ble etablert som kjede i juli 2011. Alle verkstedene har lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy. Alle er godkjente flermerkeverksteder.

Våre 350 ansatte vet alle hvor viktig kjøretøyet er for våre kunder. Vi vektlegger god service, kvalitet og kompetanse for å gjøre verkstedopphold så kort og godt som mulig. Vi utfører reparasjon og vedlikehold på store varebiler, bobiler, lastebiler, busser og hengere. Alle merker er velkomne. Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Hos oss sparer man tid og penger, alt for at våre kunder skal kunne ha bilen der den hører hjemme - på veien!

Vi har egen import av reservedeler til de fleste kjøretøy og hengere. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig. Derfor prøver vi å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris - men alltid av original kvalitet.

Kontaktperson: Kurt-Magne Aga

Stillingstittel: Daglig leder
Epost: [email protected]

Telefon: 415 07 028

Vi trenger deg til vårt verksted i Bodø!

Team Verksted avdeling Bodø er et merkeuavhengig verksted for lastebil, buss og tilhenger. Verkstedet er i tillegg autorisert for Mercedes-Benz, MAN Truck and Bus samt Carrier kjøleaggregat. Avdelingen er en del av Team Verksted, som er Norges største merkeuavhengige verkstedkjede for tunge kjøretøy med verksted fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Hos oss får du varierte oppgaver hver dag som gir en spennende og utfordrende hverdag. Vil du være med på laget? Søk i dag!

Arbeidsoppgaver
Vi søker etter en motivert og engasjert mekaniker, ikke nødvendigvis fra tungbil, men må ha interesse for faget og et stort ønske om å lære. Arbeidet vil bestå i å feilsøke og reparere lastebil, buss og hengere, i tillegg kommer reperasjon av andre typer kjøretøy, som varebil samt reperasjon av aggregat. Feilsøking på elektroniske system og bruk av PC baserte feilsøkingsverktøy er en stor del av hverdagen, så det er en fordel å ha erfaring fra dette.

I tillegg til dette så søker vi også etter en mekaniker til PKK og fartsskriver kontrollør.

Kvalifikasjoner

· Erfaring med å skru, fagbrev er en fordel

· Stor interesse for kjøretøy

· Behersker norsk eller engelsk muntlig og skriftlig

· Fordel med førerkort B og evt C og CE

Personlige egenskaper

· Høy arbeidsmoral

· Positiv og engasjert

· Jobbe selvstendig, ta intiativ og være løsningsorientert

Vi tilbyr

· Spennende arbeidsdag med varierte arbeidsoppgaver

· Gode muligheter for personlig utvikling

· Kurs, sertifisering og opplæring etter behov

· Konkurransedyktige betingelser

· Gode forsikrings- og pensjonsordninger

· Godt arbeidsmiljø

Klikk her for å søke:
https://candidate.webcruiter.com/nb-no/Account/SpaLogin?ReturnUrl=%2Fcv%3Fadvertid%3D4312652597%26language%3Dnb%26link_source_id%3D1