Søknadsfrist: Snarest

Thore Magnussen og Sønn AS søker mekaniker

Vi søker deg som mekaniker til fantastiske omgivelser i Lofoten!

Fakta om stillingen:

Thore Magnussen & Sønn AS er et av Lofotens største maskin-entreprenørfirma med ca. 70 ansatte, og en årsomsetning på 150 mill. i 2018. Vi har verksted, lager, kontor/administrasjonslokale på Limstrand, ca. 3 mil fra Leknes og knapt 4 mil fra Svolvær.

Vi utfører alle typer oppdrag:• Graving• Sprengning• Massetransport• Mobilknusing• Massesortering• Rørlegging• Teletining• Snøbrøyting og mange andre oppdrag.

Selskapet Thore Magnussen & Sønn AS ble startet i 1963 av Thore Magnussen. I 1984 kom Ørjan Magnussen med i driften, og er i dag hovedaksjonær for selskapet. I 2007 kom vår prosjektleder Marius Lindgaard også inn på eiersiden.Konsernet består i dag av Magnussen Eiendom AS, Thore Magnussen & Sønn AS, Lofotpukk AS, GEO Lofoten AS og TMS Bygg AS.Gjennom mange år har firmaet hatt en fin vekst, men uten våre kunder og innsatsen til våre ansatte ville ikke denne ekspansjonen vært mulig. For det takker vi dere alle!

Du er velkommen til et besøk hos oss!

Thore Magnussen og Sønn AS er et av Lofotens største maskin-entreprenørfirma med ca. 75 ansatte og ble startet i 1963. Vi jobber med mange spennende prosjekter og har en moderne maskinpark. Vi har eget verksted på Limstrand, midt i Lofoten, med 4 fast ansatte. Vi ønsker å styrke vårt team og søker en erfaren og engasjert mekaniker. Arbeidet vil bestå i reparasjon, service og vedlikehold av bedriftens eget utstyr som bil, lastebil og maskinpark. Det vil også bli noe jobb ute i felt på våre anlegg.

Vi ser spesielt etter deg som er strukturert og løsningsorientert.

Kvalifikasjoner

- Relevant fagbrev. Eventuelt annen relevant teknisk kompetanse

- Minimum 3 år relevant yrkeserfaring

- Ansvars-, kvalitets- og HMS-bevisst

- Sveiseerfaring

Personlige egenskaper

- Punktlig og lojal

- Nøyaktighet er essensielt

- Positiv og gode samarbeidsevner

Vi tilbyr

- Gode lønnsbetingelser

- Startbonus for den rette kandidaten

- Godt arbeidsmiljø med mulighet for personlig utvikling

- Et godt utstyrt verksted

- Vi har gode pensjonsordninger

- Hjelp til å finne plass å bo ved flytting

- Tid til å nyte alt naturskjønne Lofoten har å by på!

For flere opplysninger om stillingen, kontakt verksmester Bent-Willy Brant på telefon 46 83 34 46.

Alle søknader blir vurdert fortløpende, og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknad og CV sendes til [email protected]