Søknadsfrist: Snarest

Myrvollen Transport As søker sjåfør!

Er DU vår nye sjåfør?

Fakta om stillingen:

Myrvollen Transport ble grunnlagt i 2000 av Knut Steinar Myrvollen. Et firma med over 25 års erfaring innen Transport og kranløft. Myrvollen transport utfører de fleste oppdrag innen transport, kranløft og montering av forskjellige type oppdrag. Som f. eks. Transport av båt, glass, farlig gods, spesial transport. Vi utfører de fleste oppdrag på østlandsområdet, men kan også ta oppdrag på lengre destinasjoner. Vi har påmontert kran på begge bilene og kan derfor montere, flytte og plassere ting på vanskelige steder.

Kontaktperson: Richard

E-post: richard@myrvollentransport.no

Telefon: 45081722

Myrvollen Transport AS er godkjent Fair Transport Bedrift gjennom NLF. Vi har pr. i dag 4 kranbiler med kranstørrelse fra 19 til 65tm, samt en trekkvogn med spesialbygd brønntralle.

I tillegg vanlige oppdrag, utfører vi og en del spesialtransport. Våre oppdrag er hovedsakelig i Østlandsområdet, men og en del til Vestlandet og noe oppover Innlandet.

På grunn av økt arbeidsmengde, søker vi etter en kranbilsjåfør.

Har du:

• Bra muntlig og skriftlig Norsk-kunnskaper?

• CE og YSK i orden?

• Er selvstendig og fleksibel?

• Er et ordensmenneske?

Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg!

Vi tilbyr en stabil arbeidsplass med gode betingelser, samt en moderne og velholdt bilpark. Det vil bli muligheter for noe langturer, men det er ikke no «must».

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg

Søknad og referanser sendes til: richard@myrvollentransport.no