Søknadsfrist: Snarest

Forcit Norway AS søker teknisk service ingeniør

Er DU vår nye teknisk service ingeniør?

Fakta om stillingen:

OY FORCIT AB er Nordens ledende produsent av sivile og militære eksplosiver. Selskapet er over 125 år og har hatt en stor vekst de siste årene, og er en pålitelig kunnskapsrik partner for våre kunder. Forcit utvikler, produserer og selger eksplosiver, hovedsakelig i det nordiske markedet. Konsernets morselskap er OY FORCIT AB, og virksomheten er organisert i to forretningsområder : Forcit Explosives, Forcit Consulting og Forcit Defence. Konsernet sysselsetter ca 350 personer. Salget i 2019 var ca 110 millioner euro.


Forcit Norway AS ble etablert i 2012 og omsatte i 2019 for ca. 123 mill. kr. Etableringen var en del av Forcits vekststrategi som brakte konsernet til Sverige i 2009 hvor de siden har bygget opp en ledende posisjon i markedet. Konsernet har et klart vekstmål for virksomheten i Norge også, basert på en sterk ekspertise innen sine virksomhetsområder : sivile sprengstoffer, sprengningsteknisk og miljørettet konsulentvirksomhet.


Kontaktperson: Lena Isaksen

Stillingstittel: Rådgiver-KI Bemanning

Telefon: 954 42 727

Vi fortsetter veksten og søker en selvgående og engasjert person som har en genuin interesse for anlegg og sprengning. Vi ønsker en ansatt med anleggsteknisk, ingeniørfaglig eller lignende bakgrunn. Du må være glad i å hjelpe og bistå kunder, og være fleksibel med tanke på reising og til tider ukurant arbeidstid. For enkelte større anleggsprosjekter kan det være aktuelt med tilstedeværelse på anlegget over lengre perioder. Arbeidsområdet vil være hele Norge. Arbeidssted/kontorplass ved hovedkontor Tranby, eller avdelingen i Trondheim.

Arbeidsoppgaver

  • Teknisk oppfølging hos kunder og på utvalgte prosjekter (tunnel/ gruver/ anlegg)
  • Ansvar for firmaets måleutstyr. Drift og vedlikehold. Opplæring ved salg og utleie av utstyr og programvare.
  • Følge alle overordnede krav og lovfestede HMS regler og standarder innen ditt fagområde

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning: Teknisk fagskole, bachelorgrad eller høyere
  • Erfaring med sprengning fra tunnel-, anleggs- eller pukkverksbransjen
  • Bergsprengningsleder eller sertifikat bergsprenger
  • Beherske norsk både skriftlig og muntlig

Forøvrig er det et krav at du har gyldig førerkort klasse B (evt. BE) og at du kan levere tilfredsstillende politiattest for denne type arbeid.

Vi ser etter en kvalitetsbevisst, fleksibel og nøyaktig person som trives med å være på farten og ha en variert og interessant arbeidshverdag med stor frihet under ansvar.

Du må være glad i å snakke med kunder og yte service, og har du en liten kremmer i magen vil det være en stor fordel.

Du vil få konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning i et trivelig arbeidsmiljø, hvor vi bygger opp en ny virksomhet i Norge.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Lena Isaksen hos KI Bemanning på telefon 95 44 27 27 eller søk stillingen via denne linken:

https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/stillingsingle.aspx?k=152&page=default&id_rekruttering=3000126&langset=47