Søknadsfrist: 10.10.2020

Pon Equipment AS søker verkstedsmekaniker

Mekaniker til verksted i Ålesund søkes!

Fakta om stillingen:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 500 ansatte og en omsetning på NOK 2.8 milliarder i 2019. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 254 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 78 millioner.

Kontaktperson: Paul Eide

Stillingstittel: Serviceleder

Telefon: 904 74 647

Er du en dyktig mekaniker som vil skru på markedets tøffeste maskiner?

Vi søker deg som har tekniske evner, liker å skru på maskiner, er kvalitetsbevisst og kundeorientert. Verkstedet i Ålesund utfører nymontering og prepping av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar, samt reparasjon av ulike brukte maskiner.

Hovdeoppgaver:

Prepp av nye Caterpillar anleggsmaskiner samt varierte reparasjons og vedlikeholdsjobber. Det må påregnes litt jobb i felt ved behov.

Krav til stillingen:

Det er ønskelig at du har fagbrev som anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende stilling i selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, er du den vi søker.

Søknadene behandles fortløpende.

Klikk her for å komme til søknadsskjema:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18973&ProjectId=143825&MediaId=4614