STILLING LEDIG:

Hallgruppen søker flere dyktige kollegaer

Lyst på nye utfordringer? Vi søker flere dyktige kollegaer!

Fakta om stillingen:

Hallgruppen omsetter for ca. 500 millioner og har sitt hovedkontor på Frogner utenfor Oslo. Vi er etablert i 5 land, og har levert vår produkter til alle verdensdeler.

Søknadsfrist:
Snarest

Arbeidssted:

Frogner

Stillingstype:

Fast

Kontaktperson:

Lars Dalgaard

Telefon: 400 05 077

Søk på stilllingen her

Lyst på nye utfordringer? Vi søker flere dyktige kollegaer!

Hallgruppen opplever stor nasjonal og internasjonal vekst, og søker derfor flere nye medarbeidere.

Organisasjonen er svært dynamisk og selskapet vokser hurtig. Vi søker deg som liker aktive og utfordrende oppgaver i et teambasert miljø, nasjonalt og internasjonalt.

Hallgruppen omsetter for ca. 500 millioner og har sitt hovedkontor på Frogner utenfor Oslo. Vi er etablert i 5 land, og har levert vår produkter til alle verdensdeler.

Nå søker vi ansatte til følgende stillinger i Norge:

  • MarkedskommunikasjonDu er selskapets stemme ut i digitale kanaler og sørger for selskapets synlighet på den digitale flaten. Du vil ha ansvar for kampanjer, utvikling av hjemmesider, digital markedsføring og utarbeidelse av grafisk materiale. Du vil jobbe sammen med våre avdelingsledere over flere land, samt øvrige markedspersonell i våre avdelinger internasjonalt.
  • IndustridesignerDu har et talent innen å fange en idé og kjapt utvikle, visualisere og fremme konsepter – uten å miste de tekniske begrensningene. Du tilpasser deg lett oppdragets form, enten det er et detaljorientert eller en overordnet idé. Du tar del i og viderefører selskapets nyutviklingsprosjekter nasjonalt og internasjonalt.
  • Innkjøp- og logistikk koordinator Som medarbeider hos oss skal du skal sammen med innkjøpsteamet planlegge produksjon, foreta innkjøp og koordinere transporten av varer inn til vårt lager og ut til prosjekter. Som innkjøp- og logistikk koordinator i Hallgruppen er du med på å kontrollere innkjøpsprosessen fra bestilling til varene er levert hos kunden, samt følge opp leverandører underveis i prosessen.
  • Tidligere erfaring med innkjøp og logistikk er et pluss, men absolutt ikke noe krav. Det viktigste er at du er en driftig og målrettet person som liker å jobbe i høyt tempo, og har et sterkt ønske om å lære og utvikle deg selv.
  • Siv. Ingeniør Du bør ha erfaring med dimensjonering av stål- og aluminiumkonstruksjoner etter gjeldende eurocode standarder. Du bør ha en konstruksjonsteknisk (gjerne byggrelatert) bakgrunn med utdannelse på siv.ing/master nivå og minimum 5 års relevant erfaring.
  • Montasjeleder / montørDu har god teknisk innsikt og generell know-how. Mange av Hallgruppens prosjekter er teknisk utfordrende og vi søker montører som kan være med å levere i tråd med Hallgruppens høye standard. Har du erfaring fra samme eller lignende arbeid er det er fordel.
  • SalgskonsulentDu har kremmerånden i ryggen og vet å finne gode løsninger for kunden. Du håndterer en hektisk hverdag, god på å bygge relasjoner og utvikle segmenter.

Send kortfattet søknad og CV til: [email protected]

Gå til søknadsskjema