STILLING LEDIG:

Hardlife AS søker avdelingsleder- Østlandet

Hardlife AS søker avdelingsleder- Østlandet

Vi søker en dyktig avdelingsleder for Østlandet!

Firmaet jobber i 3 godt definerte segmenter og vi har mange spennende nyheter og utviklingspotensiale i porteføljen fremover;

Fakta om stillingen

Hardlife AS er del av Hardlife Group som har hovedkontor i Storbritania. Firmaet vokser hurtig og har store ambisjoner. Den norske delen av firmaet har hovedkontor i Bergensregionen og har de seneste årene solgt anleggsutstyr for mange hundre millioner kroner og har oppnådd Gaselle-status i Norge 5 år på rad.

I 2020 forventes en omsetning i overkant av kr 50 millioner med fortsatt sterk vekst.

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Hønefoss/Vikersund

Stillingstype: Fast

Kontaktperson: Frode Iversen

E-post: [email protected]

Gå til søknadsskjema

  1. Utstyr for anleggsmaskiner
  2. Motoriserte anleggsmaskiner og trucker
  3. Plasthaller, lagringtelt, driftsbygg og lagerløsninger

Hardlife AS planlegger nå et nytt avdelingskontor og utsalgssted i østlandsregionen, for å komme tettere på denne delen av vårt kundegrunnlag og for å kunne yte enda bedre service til våre kunder på Østlandet. Vi forventer oppstart i løpet av vinteren/våren 2021

Vi ønsker nå å ansette en AVDELINGSLEDER i en nyopprettet stilling som vil arbeide sammen med vårt team med utforming av planer, budsjetter og strategier for østlandsregionen.

Riktig kandidat vil være en aktiv deltaker i utforming av markedsforståelse for regionen, og arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Opprettelse og oppstart av lokaliteter for avdelingen
  • Salg og Kundeoppfølging
  • Rekruttering av nye ansatte i 2021

Stillingen passer for en godt strukturert, energisk og engasjert person med ambisjoner og vyer som matcher organisasjonen. En som forstår at hurtig vekst skjer ved å kunne tilpasse seg stadige endringer og utvikling av konsepter. Gjerne markedsutdanning eller teknisk utdanning med en god kommersiell forståelse og instinkt, helst med bakgrunn i entreprenør eller anleggsbransjen.

Vi jobber etter, og utvikler moderne markedsføringsmetoder med forståelse for kommunikasjon, branding, online og sosiale medier. Vi tenker på oss selv som ‘innovative disrupters with an attitude’.

Om du forstår hva dette betyr kan du kontakte Styreleder Frode Iversen [email protected] for å se om vi kan skape en stilling rundt din personlighet.

Gå til søknadsskjema