SAMARBEID: Med Lundberg-lasteren som bakgrunn ble samarbeidet mellom Akershus Traktor og Sandhaug AS presentert. Fra høyre Rune Sandhaug (daglig leder i Sandhaug AS), Ole Hveem (daglig leder i Akershus Traktor AS), Hans Ola Sandhaug (teknisk leder i Sandhaug AS), Tor Amb (selger Sandhaug AS) og Per Ivar Hveem (salgssjef Akershus Traktor).

Sandhaug kjøpte Multimaskin-boet

Sandhaug AS, Gjøvik, har med virkning fra 1. mai kjøpt konkursboet etter Multimaskin AS i Oslo, og samtidig inngått ny leieavtale med eierselskapet om fortsatt drift i anlegget i Brobekkveien 113 på Alnabru i Oslo.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I dag (11. mai) ble nok en nyhet sluppet. Med virkning fra 14. mai har Sandhaug inngått avtale med Akershus Traktor AS om landsdekkende salg og service av Lundbergs hjullastere.

Fant hverandre

Avtalen ble presentert av de nye samarbeidspartnerne i Multimaskins tidligere anlegg i Brobekkveien, og begge la stor vekt på at dette er et samarbeid som vil tjene begge parter.

- For Akershus Traktor betyr avtalen om å representere Lundberg at vi kan utvide porteføljen og maskinspekteret vårt. Dette vil være viktig for våre kunder fra kommuner, borettslag, anleggsfirmaer og øvrige i tillegg til vår solide kundemasse i landbruket. Samtidig vil dette også bli et viktig bidrag til vår landsomfattende servicevirksomhet, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

- Da vi begynte å snakke sammen ble det klart for oss at Sandhaug og Akershus Traktor er firmaer med en rekke felles trekk både når det gjelder salg- og service-filosofi. Samtidig ser begge også at det er viktig og riktig å bygge opp et servicetilbud for Lundberg-kunder over hele landet. Akershus Traktor har et solid landsdekkende apparat, og de er også representert nær mange av våre store tettsteder. Dette blir et samarbeide vi gleder opp til å utvikle, sier daglig leder Rune Sandhaug i Sandhaug AS.

Service og verksted

Når det gjelder anlegget i Brobekkveien, har Sandhaug som nevnt overtatt hele varelageret, bruktmaskinene og verkstedet. Målet er å øke verksteddriften, og umiddelbart etter overtagelsen ble to av de tidligere mekanikere hos Multimaskin ansatt.

- Vi vil også ha Lundberg demo-maskiner på plass slik at det blir enkelt for både tidligere og nye kunder å få prøvd maskinene, sier Hans Ola Sandhaug - teknisk leder.

Powered by Labrador CMS